Materiaal

Tenten

Al onze tenten zijn uiterst degelijk en zijn volledig water en winddicht zodat u en uw gasten ten alle tijden droog zitten.

Dankzij de sterke constructie kan deze tent in veel weersomstandigheden worden gebruikt waardoor uw feest gewaarborgt wordt! 

Ook tijdens warme dagen is de tent uiterst handig, dankzij de aparte zijwanden kunt u zelf kiezen hoe "open" u de tent maakt, dit zorgt niet enkel voor aangename schaduw maar ook voor een koele bries eronderdoor! 


De huidige tenten die verhuurd worden hebben een afmeting van 8 meter lang en 4 meter breed. Ze kunnen op een onverharde en verharde ondergrond geplaatst worden (gazon, kiezelsteentjes, terras, asfalt, ...). Gelieve dit steeds te vermelden bij de prijsaanvraag, dit om goede voorbereidingen te kunnen treffen.


Heb je wat meer ruimte nodig? Wij kunnen 2 tenten aan elkaar koppelen zodat je 8 x 8 meter of 4 x 16 meter bekomt. Dit geheel is nog steeds water en winddicht! Gelieve dit steeds te vermelden bij de prijsaanvraag, zo ook welke opstelling u wenst.Verlichting

Heb je een feestje die wel eens tot in de vroege uurtjes kan duren? 

Dan is verlichting een must! Onze verlichting is allemaal LED waardoor deze uiterst energiezuinig is. 

De kunststofbollen worden opgehangen in de nok van de tent zodat u een gezellige en egale verlichting hebt doorheen de tent.


Verlichting is optioneel bij de huren.

Verwarming

Indien u een feest wil geven tijdens een koudere dag of tijdens de wintermaanden, dan bent u hier aan het juiste adres!

Onze verwarming is geschikt voor in de tent en kan ze uitstekend verwarmen zodat het ook binnenin de tent aangenaam feesten is.

De verwarming is op gas en wordt altijd meegeleverd.


Onze verwarming bestaat uit heteluchtkanonnen, deze hebben enkel nog een stopcontact nodig voor de ventilator (laag verbruik)


De verwarming is optioneel bij te huren.

PVC-vloer

Als je het gras wil sparen van vertrappeling of als je liever droge voeten hebt dan een modderpoel, dan opteer je best om een vloer in de tent te leggen. Wij verhuren een PVC vloer die uiterst sterk is en door de holle ruimtes onderaan spaart het ook je dierbaar gras.

Ook kan er vast tapijt worden opgelegd zodat het plaatje compleet is.


Staat je tent wat verder van de verharde grond? Ook dit is op te lossen door een wandelpad in dezelfde vloer te maken.

Vraag ernaar!


De vloer is optioneel bij te huren.

Contacteer ons!

Quick Links

volg ons op

BE 0736.384.210

Copyright © All Rights Reserved